Strandridning

Ridetur til stranden

Ridetur til Stranden

Vores mest populære tur – en drøm for mange er at opleve atmosfæren ved havet på hest. Vores strandtur starter hjemme, hvor vi sammen finder den rigtige hest til dig og du hjælper med at få hesten klar til turen. Når vi alle er klar, tager vi en god lang tur til stranden, hvor vi her rider i både skridt, trav og galop. Vi rider i ca. 1,5 timer og der er sat en halv time af til klargøring inden start, så i alt 2 timer. For at gøre turen mere nærværende og intens rider vi altid i mindre grupper (max 8 gæster). Vi benytter primært islandske heste, som er kendt for deres rolige og stabile sind. Vores heste er ligeledes nøje udvalgt og er derfor meget godmodige, stabile og med stor erfaring.

Da turen foregår udenfor vores trygge rammer hjemme på hestecenteret, er det meget vigtigt for alles sikkerhed, at det kun er ryttere med god erfaring, som deltager på disse ture. Se hvad vi forventer af dig nederst på siden under “praktisk information”.

Hvornår

Vi tilbyder denne tur hele året og vi rider normalt altid om formiddagen ca. kl. 10.00. Strandturen er meget populær og da vi rider i mindre grupper, kan der hurtigt blive udsolgt. Specielt i Juli og August, samt i efterårsferien anbefaler vi reservation i god tid, gerne 1-2 uger før.

Pris

kr. 425,- pr. person

 

Kort tur til stranden

Kort Ridetur til stranden

Vores stille og rolige ridetur til stranden. Er det længe siden du har været på hesteryg, eller er dine ride erfaringer ikke helt så store? Så er dette turen for dig! En super veninde eller kærestetur. Turen er en rolig tur, da vi kun rider i skridt, samt hvis alle på holdet er til det, kan der tilføjes en enkelt trav eller gallop i roligt tempo. Vi rider i ca. 1 time, hvilket inkluderer 10 minutter på ridebanen inden vi rider mod stranden, så man kan blive fortrolig med hesten og evt. få tips og vejledning. Hvis man ønsker at hjælpe med klargøring af hesten inden start, er man selvfølgelig velkommen til dette – blot kom en halv time før start.

Da turen foregår udenfor vores trygge rammer hjemme på hestecenteret, er det meget vigtigt for alles sikkerhed, at rytteren kan styre, stoppe og igangsætte hesten, inden vi rider mod stranden.

Hvornår

Den korte strandtur kan bookes hele året. Der er dog begrænsede muligheder i højsæsonen Juli og August samt efterårsferien, da vi i disse perioder deler stranden med mange andre gæster. Så for alles sikkerhed er det vores normale tur til erfarne ryttere, som vi primært udbyder i disse perioder. Vi rider som reelt kl. ca. 10:00.

Pris

kr. 300,- pr. person.

Se også vores mange muligheder for baneridning

Specielle rideture

Specielle rideture

Ud over vores rideture til stranden, tilbyder vi også nogle specielle rideture. det kunne f.eks. være, men ikke begrænset til

 • Luksus turen, en ekstra lang ridetur, med et besøg hos en lokal gårdbutik.
 • Kæreste tur, en ridetur for dig og kæresten, nyd hinanden, hesten, stranden, stille og romantisk tur
 • Aftenridetur, en rolig ride tur om aften, er der skyfrit vi man kunne opleve en helt fantastisk solnedgang fra hestryg
 • Ridedag kun for børn

Turene vil normalt blive opslået på vores facebook side, så vi anbefaler at du følger os der, du kan selvfølgelig også kontakte os for yderlig information

Hvornår

Specielle rideture tilbydes hele året, dog få ture i højsæsonen, Juli og August samt efterårsferien.

Begrænset antal ture udbydes, følg os på facebook eller kontakt os for mere info.

Pris

Forskellige priser alt efter hvilken tur og hvornår, prisen vil blive oplyst sammen på dato på vore opslag

Ridning hos os

Mere info om standridning hos os

Søndervig Ranch har et motto som er “Ridning for alle”. Vi ønsker at være stedet hvor alle kan få en god, tryg og dejlig oplevelse med vores heste.

Vi er ikke det største ridecenter i Danmark … og det bliver vi heller aldrig, vi ønsker at fokusere på den gode oplevelse, og det kan vi bedre, når vores grupper ikke er alt for store. Derfor når du rider en tur sammen med os, så er vi max. 8 gæste ryttere med på tur, det giver en mere intens oplevelse og vores guide kan bedre overskue gruppen.

Vores heste er nøje udvalgt …. uden super gode og rolige heste kan vi ikke leve op til vores motto “ridning for alle”. Vores heste kan rides af alle, og vores guide kender deres sind rigtigt godt, og kan derfor matche vores heste til gæsten. Alle vores heste har stor erfaring og er udvalgt for at have et roligt og tålmodigt sind.

 

Hvornår

Vi rider hele året, og i højsæsonen efter faste tider. Da vi ikke er et “stort” ridecenter, så kan der være dage hvor alt er booket, vi anbefaler altid at kontakte os i god tid, og evt. lave en reservation.

Hvordan

Alle kan prøve en tur til stranden, er du helt ny på hest, vil vi dog foreslå at vi rider på vores bane istedet for.

Priser

Man kan ikke være den billigste og samtidig have høje krav til hest, udstyret og personalet der skal hjælpe dig som gæst. Vi føler vi har fair priser, hos os bliver du aldrig overladt til dig selv, vi er med fra start til slut.

Praktisk information

 • For at deltage på strand turen skal du kunne:
 • Ride i skridt, trav og gallop
 • Klargøre hesten med udstyr, og tilpasse det til dig
 • Selv komme op på hesten uden hjælp
 • Vi har ride hjelme som du gratis kan låne.
 • Maks rytter vægt 90kg. (vi har enkelte lidt større heste til ca.100 kg max)
 • Tag lange bukser på eller hav dem med til turen
 • Fodtøj med en god fast hæl er at foretrække
 • Tag det stille og roligt omkring hestene, løb ikke rundt om hesten og råb ikke ved dem
 • Hunde holdes i kort snor nær hestene.